High Class Didi

Bel Voor Een Afspraak +31(0)6-86103617

Didi

Escort Bestellen
Boek een Date

Beschikbaar van 13:00 tot 23:00, ontvangst in Utrecht - Het is mogelijk om een afspraak met mij te boeken. Dit kan via het onderstaande formulier op waarop ik met jou in contact kom. De reden hiertoe is is dat ik dit als een spannende hobby beschouw dan een noodzaak. Ik garandeer discretie als je met een leuke nederlandse, volle dame af wilt spreken.

 

Bellen kan ook, mijn telefoonnummer staat linksboven op de website vermeld en is uitsluitend in de weekenduren beschikbaar. Mocht ik niet opnemen, probeer het dan later. Let wel dat ik alleen oproepen accepteer met nummerherkenning aan. Het versturen van berichten via whatsapp is niet mogelijk. Ik biedt mijn tijd als hoge klasse gezelschap voor de gentlemen die weet wat hij wil. Discretie is geboden, persoonlijke gegevens worden niet op de website opgeslagen.

 

Let op: Boekingen Belgie - indien je een afspraak met mij wilt maken en je bent afkomstig uit Belgie dan hanteer ik een minimum van 4 uur met een vooruitbetaling van teminste 2 uur. Dit is om de date daadwerkelijk ook te verzegelen en wordt op moment van aankomst in mindering gebracht. Betaling kan vooraf per bank. Ik ben een independent & zelfstandige dame voor hoge klasse gelegenheden.

Persoonlijke Gegevens  
   
Naam
Adres
Postcode
Stad
Telefoonnummer
Email adres
   
Details boeking  
   
Datum Boeking
Tijdstip Boeking
   
Enig verzoek?  
Plaats hier
   
 
   

Let op: in verband met reisafstand kan om een vooruitbetaling worden gevraagd. Deze vooruitbetaling wordt in mindering gebracht van de totale prijs voor boeking. Deze vooruitbetaling kan discreet & per bank worden voldaan na ontvangst instructies via email.

Naar Boven